Indkald på email

SundhedsDataStyrelsen har præciseret at ALLE der arbejder med SUNDHEDSDATA skal sende enhver e-mail, som sikker e-mail, uanset indholdet. Dette sker pr. 1/1/2019.

Dvs. et indkald, der tidligere blev sendt via “almindelig” email, nu ikke længere er muligt. Også selvom emailen ikke indeholdte et cpr nummer. Vi må ikke sende til eboks uden accept, derfor ringer vi med tider, indtil alle patienter enten har sagt ja eller nej til eboks beskeder. Det er 100% frivilligt. Et accept til eboks er også accept til at modtage f. eks regninger, overslag eller rykkere.

Opdatering 12. april 2019

Der er blevet løsnet op for regelfortolkningen. Nu må der gerne sendes “Husk at bestille tid” eller “Du bedes komme til din aftale” emails. Det må dog bare ikke fremgå, hvad der skal laves den pågældende tid.