Sponsorat 2016

Stoettebanner

Tandklinikken Overgaden indgår sponsoraftale med Cykelnerven
Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for Scleroseforeningen. Når Tour de France-rytterne til næste sommer kæmper sig op ad Mont Blanc, har 250 danske cykelryttere få uger inden besejret bjerget i en god sags tjeneste. Vi er medsponsor af Cykelnerven 2016.

Når 250 seje cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra Tandklinikken Overgaden.

Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i juni 2016 de franske bjergtinder for tredje år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet med i alt 250 deltagende ryttere.
Deltagerne kører hvert år af et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2016 bliver ingen undtagelse. Med bjergtoppe som Montée de Bisanne, og ikke mindst Saint-Gervais Mont Blanc, er der lagt op til en historisk cykeltur for de rekordmange deltagere.
Cykeleksperter verden over har udråbt netop disse bjerge som helt afgørende for, hvem der vinder Tour de France i 2016. Når Cykelnerven ruller afsted til juni, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne:
Guldfireren fra 1996 – Eskild Ebbesen, Niels Laulund, Victor Feddersen og Thomas Poulsen
Tre stærke profiler fra TV2 – Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev
Fynboerne – Thomas Helveg og Stig Rossen
De cykler for en verden uden sclerose
Det er tredje gang, Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for Scleroseforeningen. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at 250 seje cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde, siger Klaus Høm, ” som er direktør i Scleroseforeningen.

Cykelnerven 2016 samler blandt andet ind til det store, internationale forskningsprojekt ’Progressiv MS Alliance’. Projektet har samlet verdens førende scleroseforskere med målet om at udvikle en behandling mod progressiv sclerose, som 2.3 millioner mennesker verden lider af. Læs mere på Cykelnerven.dk